Ei ole Pena tilittänyt hetkeen. No eihän sitä tietenkään lomalla, silloin on paljon muutakin tekemistä. Kuten täytellä japanilaisia ristikoita (jo laantunut sudoku-addikti vaihtui näihin, kiitos Satulle. Hyvä sivu www.griddlers.net), etsiä netistä halpoja lentoja Suomesta tänne tai täältä Suomeen, suunnitella objektiivin ostoa ja etsiä tietoa hyvistä (kalansilmä/laajakulma tai valovoimainen normilinssi tai zoom pitkällä polttovälillä ja vakaimella) ja miettiä mistä ottaisi rahat sellaiseen, surffailla netissä muuten vaan, katsella telkkaria ja kun mitään ei ymmärrä, siirtyä parvekkeelle katselemaan maisemia ja tappeluja jos on ilta. Niin ja tietty pitää välillä syödä ja aika useasti imuroida lattialistoja betonipölystä (viikko kuulemma pitää vielä katella, sitten välitysfirma kertoo vuokraemännälle ja ihmetellään mitä tehtäisiin). Sittenpä onkin jo sunnuntai ja viimeinen lomapäivä. Samalla rutiinilla se loma täälläkin hurahtaa :) Mutta blogia ei kirjoitella lomalla näköjään.

Zhao näytti ennen lomia paikan, mistä saa imutettua tv-sarjoja ja leffoja, joten nyt on Suomessa seuratuista sarjoista jäämässä yksi kausi väliin ja hypätään suoraan seuraavaan. Paosta onneksi löytyi 2-kausi, muista vain tällä hetkellä jenkeissä näkyvä kausi. Mitä sitä nähtävyyksiä katselemaan, kun telkkarikin on keksitty. Sitä paitsi nähtävyyksien katseluun menee kuitenkin rahaa ja telkkarin sähkönkulutus menee firman piikkiin ja se samalla lämmittää kylmenevää kämppää.

Tästä aasinsiltana, ennen Jennin tervehtymis -kappaletta, kerron kaasunkulutuksestamme. Ekan kerran kun kaasumittariamme käytiin lukemassa, Zhao oli kylässä, joten selvittiin puuhasta säikähdyksellä. Tosin saimme ihmetystä ja naurua aikaiseksi, kun kaasua ei ollut kulunut juuri yhtään. Tai itse asiassa olimme luoneet sitä, kun mittarin lukema oli pienempi kuin edellisessä kuussa mitattu. Tapanamme on sulkea kaasuhana ulos lähtiessä, joten hanahan oli juuri tuolla hetkellä kiinni, klassinen virhe. 'Tää kaasuhana pitää kato avata, sitten sitä kaasua menee, minäpäs näytän', jonka perään 'Tyhmät suomalaiset, buhahaha' (kiinaksi). Toinen mittauskerta taisi olla lauantaina aamupäivällä. Lomalla nukutaan pitkään, joten tuli herättyä oven hakkaukseen. Äkkiä jotain kalsarien peitoksi ja ovea avaamaan. Täti lompsi sisään, luki mittarin ja häipyi. Vieläkään ei ole onneksi laskua tullut, laskin nimittäin, että kaasua on kuukaudessa kulunut 9 kuutiota ja hintaa kuutiolle napsahtaa vajaa 1.5 yuania (15snt). Aasinsilta päättyi.

Jenni tervehtyi loman aikana, mutta antibioottikuurin antabusefektin takia ja muiden kiinalaisten reissatessa ei lähdetty Chongqingiin eikä sinne Hiltoniin. Eihän sitä hienossa hotellissa voi olla, jos ei vinettoa saa illallisella maistella. Tehdään viikonloppureissu sinne lähiaikoina. Tulipahan rahaa säästettyä ja levättyä niin, että vieläkin väsyttää. Lauantai-iltana pistettiin lenkkarit jalkaan ja lenkkeiltiin kehä kakkoselle ja takas, samalla kierrettiin kampusalue ja kävin ravintolassa kyykkypaskalla. Maha nimittäin toimii kuin junan vessa - vain liikkeessä. *rumpuvälike vitsin merkiksi*

Monta asiaa jyllää nyt aivoissa, pitäis päästää ne pihalle. Ei tosin aivoja, vaan niitä asioita. Seuraavassa on otsikoita, joita olen ajatellut käsitellä yhteiskunnallsipoliittisparodialliselta kannalta jahka jaksan. Pistän ne tähän muistiani varten ja jotta lukijakunta tietää mitä tuleman pitää. Voitte vaikka teipata F5:n pohjaan, niin näette milloin kiinnostava otsikko saa sisältöä. Kvaak.

Halpa se on paskaa Kiinassakin

Jalkajarrut - mei you

Sylkeminen vs. oksentaminen

Top 10 ruuat

Kuukausitilinpäätös - SWOT-analyysin tulos

Kuollut kaupunki

Valkoinen paita - uhkarohkeutta vai tyhmyyttä?

Analoginen käyttöliittymä, 1 bittinen digitointi ja prosessointi => kiinalainen suihku

Ostoslista - tarvikkeita vai turhakkeita vuoden aikana?

Putkihommia

Sisällä kylmentyvää