Kyllä on Suomessa taas asiat huonolla tolalla. Kaikki on tietenkin suhteellista, mutta kun parvekkeelta pihalle vilkaisee ja ilmaa nuuhkaisee, niin saa vähän perspektiiviä mm. Suomessa kuumana jylläävään tasa-arvokeskusteluun. (Tai Räikkösen Jennin kynsien karmeaan kuntoon yökerhonsa avajaisissa) Miehet! Herätkää puolustamaan oikeuksianne! Jos kerran jokamiehenoikeus, lakimies, putkimies, varusmies, miehistö, muina miehinä, ym. termit ovat vaarassa muuttua, pitää myös seuraaviin termeihin kiinnittää huomiota: äidinkieli, äidinvaisto, äitiyspakkaus, Pornainen, katutyttö, leivonnainen ja irtonainen.

Mielestäni Kielitoimiston pykäämän työryhmän sihteerin Sari Maamiehen sukunimi pitää myös välittömästi vaihtaa Maahenkilöksi tasa-arvon nimissä.

Telaketjufeministit kun ovat jyränneet miesten oikeudet jo ainakin raiskaus-, kotiväkivalta- ja huoltajuustapauksissa. Miestähän ei voi raiskata, mies on huono huoltaja ja jos joskus nainen lyökin kotona miestä, niin aina aiheesta ja yleensä se on kuitenkin mies. Henkistä väkivaltaa ei tunnusteta. Kaiken huippu oli kun tällä viikolla Iltalehden sivuilla seikkailin. 25 vuotias nainen oli tuomittu 60 päivän ehdolliseen tuomioon kahden lapsen seksuualisesta hyväksikäytöstä. Poikkeuksellisen lievään tuomioon oli syynä mm. uhrien sukupuoli! Poikia kun olivat, niin tottakai olivat nauttineet, siispä ei tartte naispuolista syyllistä niin pahasti rangaista. Uskomatonta.

Ja jos joku älähtää puolustamaan miesten oikeuksia, niin se on sovinistisika, mutta feminismi on toki tasa-arvoa. Eiköhän tästäkin avautumisesta leima otsaan napsahtanut. Poltan kalsarini ja jatkan mielenkiintoisen blogin lukemista. Poijjaat, piristystä työpäivään: 100 Naista (ei provosoituville feministeille, eikä lapsille)


Ai niin, osa täkäläisistä kodittomista nukkuu lähipankin rappusilla. Ja pihapiiriämme ympäröivän piikkilanka-aidan takana olevalla joutomaalla on epävirallinen vihannesmarkkinapaikka, jossa tosin joka aamu paloitellaan pikku possu ja sen lihat myydään päivän aikana. Sydän menee kaupaksi vasta illalla, koukuista roikkuvat sätkivät sorkat jo iltapäivällä. Pari päivää sitten lähimarketin kassaneidillä oli ongelmia saada viivakoodi luettua maanmiehensä ostoksesta, karppi kun sätkytteli vielä siihen malliin pussissansa. Tuoretta sen kalan olla pitää, tapetaan vasta pannulla.